Schutterij “Vriendenkring”
Niet geschoten is altijd mis!


Welkom bij Schutterij 'Vriendenkring'

Leuk dat u een kijkje neemt op onze site! 

Kermis 2023
🟡🔵 Dat was het dan voor de kermis 2023. Wij willen graag iedereen bedanken voor de komst en in het bijzonder onze hoogheden met troon en alle vrijwilligers die dit geweldige feest mogelijk hebben gemaakt! Tot snel! 🔵🟡


Kringkoning

Wij willen graag Willy feliciteren met het behalen van de titel 'Kringkoning' voor het komende jaar! Van harte.

 

Algemene leden vergadering > Nieuwe bestuursleden

Tijdens de algemene leden vergadering van 20-04-2023 is er afscheid genomen van voorzitter Jack Hermsen. Wij Jack bedanken voor al zijn inzet voor de vereniging de afgelopen jaren, en hopen dat hij terug kan kijken op een mooi hoofdstuk in zijn leven. Als blijk van waardering is Jack door de vergadering benoemd tot erelid van de schutterij!

Ook willen wij de afgetreden bestuursleden Anne van Barneveld en Desiree Dengerink bedanken voor hun inzet de afgelopen jaren. Zij zullen actief bij de vereniging betrokken blijven door plaats te nemen in een van de werkgroepen.

Tijdens de vergadering is tevens de nieuwe voorzitter gekozen: Leo Verriet. Wij willen Leo alvast bedanken voor zijn aanmelding en wensen hem alle succes de komende jaren.

Ook is Lowie van Eck toegetreden tot het bestuur van de schutterij, waarvoor dank. Lowie gaat zich mede richten op de verschillende zaken die te maken hebben met het gebouw, dit mede vanuit/ met zijn werkgroep 'technische staat gebouw'.

Kermis 2022

Wij willen graag ons koningspaar Willy en Helma Jansen, Jeugdkoning Lorenzo en ons Keizerspaar Hans en Dorie Jansen bedanken voor een zeer geslaagde kermis!

 

Gebroeders Jansen Koning en KeizerKermis 2022